WK-Actie: Een kassasysteem met gratis TV erbovenop

 
 • Een verduiveld gezellige sportzomer dankzij de actie van KassaPlanet!

  Met de kassasystemen van KassaPlanet speelt u dynamisch en snel in op de resultaten van de Belgen tijdens het WK. Wij geven u alvast enkele inspiratiewijzers om WK-acties te organiseren in uw horecazaak. Daarenboven kunnen nieuwe klanten deze maand genieten van een spetterende aanbieding bij aankoop van het kassasysteem Titan S-160.

  WK = hoogdagen voor de horeca

  Het land is helemaal in de ban van het wereldkampioenschap voetbal. Goed nieuws want er staan voor de horeca gouden tijden te wachten. Misschien heeft u al enkele acties op touw staan om van dit WK een echt feest te maken? Denk maar aan grote projectieschermen om de wedstrijden live te volgen, kortingen wanneer de Duivels punten scoren of speciale tarieven voor wie met de Belgische driekleur pronkt in uw café!

  WK-Actie-Kassasysteem

  Wanneer de horecazaken zo druk bezocht worden, is het noodzakelijk dat alles op wieltjes loopt.

  Een betrouwbaar en flexibel kassasysteem is daarbij essentieel. De gebruiksvriendelijke kassasystemen van KassaPlanet laten u toe om snel in te spelen op de actualiteit. Zo kunt u specifieke acties in een mum van tijd ook financieel correct afhandelen.

  Kassaplanet laat u tijdens het WK extra scoren: wie nu een kassasysteem Titan S-160 aankoopt, krijgt er een televisie bovenop!

  WK = Winst generend Kassasysteem

  Dankzij onze kwalitatieve totaaloplossingen, koopt u een kassasysteem op maat.  Het stelt u in staat om een verhoogd rendement te verkrijgen. Daarnaast staan onze systemen ook garant voor een snelle en efficiënte data-overdracht aangepast aan uw behoeften.

  Wanneer u flyers uitdeelt om volk op de been te brengen voor het WK of communiceert via social media, moet u waarmaken wat u belooft. Met onze kassasystemen is de organisatie en de administratieve afwikkeling ook voor u een feest. Zo kunt u een nieuwe actie zelfs tijdens de match instellen dankzij de POS-software Touchpoint van KassaPlanet.

  WK = Op zoek naar inspiratie?

  KassaPlanet wil u inspireren met enkele features die u in een mum van tijd ingeeft in onze slimme kassasystemen.

  Inspiratiewijzer 1: een stijgend kortingspercentage

  Geef uw klanten 10 % korting wanneer onze nationale trots scoort.  Drijf het kortingspercentage op naarmate de Rode Duivels hun plaats in de rangschikking veroveren. Een korting van 12,5 % tijdens kwartfinales op alle dranken zou menig voetbalfanaat naar uw horecazaak kunnen lokken. Wanneer de Belgen erin slagen om de halve finale te halen, behoort een korting van 25% misschien wel tot de mogelijkheden? En gaan de Belgen voor goud? Dan zou u bij wijze van voorbeeld 100% korting kunnen aanbieden op een Jupiler tijdens de finale.

  Inspiratiewijzer 2: Goal goal goal!

  Wie liever verschillende kortingsacties combineert, zou een actie als ‘2 voor de prijs van 1’ kunnen organiseren tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels. Als bonus kan u eventueel een korting geven wanneer de Belgen een goal scoren. Zo speelt u dynamisch in op de actuele prestaties van onze nationale ploeg en creëert u tegelijkertijd een unieke sfeer in uw horecazaak.

  Kassa WK2018

  WK = extra voordelig een kassasysteem aanschaffen

  Het wordt een gezellige sportzomer want KassaPlanet verwent haar klanten extra tijdens het WK. Wie tussen 01/06/2018 tot 30/06/2018 het kassasysteem Titan S-160 met Touchpoint POS-software aankoopt, haalt niet alleen het ideale kassasysteem in huis maar krijgt er één gratis 32” Philips TV bovenop.

  Zo bieden wij u en uw klanten een extra scherm aan om het WK live te volgen en te supporteren voor onze nationale ploeg. Wees er snel bij want met 32 landen die deelnemen aan het WK, kunnen enkel de eerste 32 nieuwe klanten  die het kassasysteem aankopen, genieten van deze uitzonderlijke actie.

  WK & KassaPlanet = de ideale match!

  Heeft u nood aan een snel en flexibel kassasysteem om uw WK-acties te organiseren? En wenst u ook in de toekomst te genieten van een betrouwbaar kassasysteem voor uw horecazaak?

  Vraag dan snel hier vrijblijvend meer informatie aan of contacteer Katrien voor vrijblijvend en professioneel advies.

  Misschien beschikt u dan binnenkort wel over een ingenieus kassasysteem én pronkt er een extra tv-scherm in uw zaak?

Voor hulp of
vragen