Betrouwbare en kwalitatieve kassasystemen

Al jarenlang vertrouwen ondernemers zoals u op KassaPlanet om hun bedrijf van het juiste kassasysteem te voorzien. Samen met u gaan wij op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor uw zaak.

KASSASYSTEMEN VOOR ELKE ONDERNEMER

Kassasystemen van KassaPlanet

Met onze kassasystemen verhoogt u het rendement van uw zaak. Ze helpen iedere ondernemer bij het uitvoeren van dagelijkse taken. Bij kleine details die een wereld van verschil maken. En u? U doet de rest.

De kassasystemen van KassaPlanet zijn:

  • Steeds op maat van uw bedrijf.
  • Efficiënt en gebruiksvriendelijk.
  • Een totaaloplossing met tal van mogelijkheden.

Kwalitatieve totaaloplossingen

Uw kassasysteem moet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Daarom werken wij steevast samen met Sam4S. De kassa’s van Sam4S zijn meer dan louter kassasystemen. Ze staan garant voor kwaliteit en zijn uitgerust met alle standaardfuncties die u als zaakvoerder nodig heeft.

Bovendien voorziet Sam4S alle nodige toebehoren om uw kassasysteem nóg completer te maken. Van barcodescanner tot betaalterminal: elk onderdeel is volstrekt compatibel met uw kassa.

Efficiënte kassasystemen

Een kassasysteem is pas efficiënt als u het ook werkelijk kan gebruiken. Elke dag opnieuw, en in iedere situatie. Gebruiksvriendelijkheid is dan ook een van onze hoogste prioriteiten.

En dat houdt heel wat in. Uw stockvoorraad beheren, dagafschriften bijhouden, inkomsten van individuele personeelsleden checken of kenmerken van artikels aanpassen: met onze kassasystemen doet u het in no time.

Op maat van uw zaak

Uw zaak is uniek. Dus ook uw kassasysteem. Elke onderneming biedt namelijk andere diensten en producten aan. Bovendien moet uw kassasysteem misschien aan andere behoeften voldoen dan dat van uw concurrent.

Daarom programmeren wij uw kassa op maat van uw bedrijf. Zo kan u er optimaal mee aan de slag.

Technische ondersteuning

Bij KassaPlanet kan u rekenen op een persoonlijke service. Zowel voor, tijdens als na verkoop. Bij elke stap staan we klaar om u te helpen, zodat u uw kassasysteem volledig onder de knie krijgt.

Heeft u achteraf nog vragen of problemen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bieden u telefonische ondersteuning bij elk probleem, en komen indien nodig langs voor een extra woordje uitleg.