Kassasystemen voor horeca

Een eenvoudige, maar volledige kassa die u vlot kan bedienen. Dat is wat u als uitbater van een horecazaak graag op uw toonbank plaatst.

Ingewikkelde kassasystemen mogen uw tijd niet opslorpen. Tijd die u liever besteedt aan het delen van uw passie met uw klanten.

Bij KassaPlanet begrijpen we uw behoeften dankzij onze jarenlange ervaring als leverancier voor bedrijven in de horeca. We weten hoe belangrijk het voor u is om vlot en efficiënt te werk te gaan. Onze kassasystemen voor horeca helpen u dan ook om meer te halen uit uw passie.

Van compact tot uitgebreid.

KassaPlanet heeft een breed aanbod aan kassasystemen voor horeca. Van de meest eenvoudige tot de meest volledige kassa: ons gamma is bijna even uitgebreid als uw kaart.

Op maat van uw zaak

In de horeca biedt geen enkele zaak hetzelfde aan. Daarom programmeren wij uw kassasysteem op maat van uw horecazaak. Zo kan u meteen aan de slag.

Efficiëntie troef.

Elke cent telt. Zeker in de horeca. Met onze kassa’s houdt u iedere cent in de gaten en verhoogt u zo uw rendement. U behoudt steeds het overzicht van al uw inkomsten. Voor een efficiënt beheer van uw zaak.

null

Kassaregisters

null

Touchscreens