Kassasystemen voor uw winkel

Wat moet uw kassa kunnen? Dat is de eerste vraag die wij u zullen stellen. Het antwoord is niet voor elke retailzaak hetzelfde. Maar de grote lijnen wel.

Elk kassasysteem voor retail moet vlot, eenvoudig en zo efficiënt mogelijk zijn. Bij KassaPlanet werken we dan ook enkel met kassasystemen die aan die criteria voldoen.

En de rest? Dat bespreken we samen met u. Van een standaard kasregister tot een compleet touchscreen kassasysteem: de mogelijkheden zijn divers. Bovendien beschikken we over alle nodige toebehoren om uw kassasysteem voor retail te optimaliseren.

Kledingwinkels, kapsalons, bakkerijen, snoepwinkels, bloemisten of kruidenierszaken: dagelijks gebruiken ze onze kassasystemen bij het beheer van hun retailzaak.

Van compact tot uitgebreid

KassaPlanet heeft een breed aanbod aan kassasystemen voor retail. Van de meest eenvoudige tot de meest volledige kassa: ons gamma is bijna even indrukwekkend als uw etalage.

Op maat van uw zaak

Uw aanbod is nooit hetzelfde als dat van uw concurrenten. Daarom programmeren wij uw kassasysteem op maat van uw retailzaak. Zo kan u meteen aan de slag.

Efficiëntie troef

Van kleine tot grote bedragen: in de retail kunnen uw prijzen sterk verschillen. Maar met onze kassa’s houdt u elke cent in de gaten. Zo verhoogt u uw rendement en behoudt u steeds het overzicht. Voor een efficiënt beheer van uw zaak.

BEWEZEN SPECIALISATIES

Tuincentrum  Bakkerij
Sportcentra Snoepwinkel
Bloemenwinkel Kruidenierswinkel
null

Kassaregisters

null

Touchscreens