Laat uw omzet stijgen met TouchOfficeWeb!

 
 • Laat uw omzet stijgen met TouchOfficeWeb!

  POS (Point of Sale) -software is aan een steile opmars bezig en evolueert snel. Ook het gebruik van de cloud wint aan belang en biedt talrijke voordelen: het brengt u dichter bij uw klant, het zorgt ervoor dat u uw zaak beter kunt organiseren en het levert u de broodnodige kennis over uw zaak en uw klant. Kortom: door gebruik te maken van de cloud ziet u uw omzet pijlsnel stijgen!

  touchofficeweb Infographic kassaplanet

  Laat uw kassa voor u werken!

  Onze TouchOfficeWeb cloudoplossing en onze bestaande TouchPoint POS-software, voor uw retail- of hospitality-diensten, zorgen ervoor dat u volledig mee bent met uw tijd!

  Maar waarom zou u kiezen voor een cloudoplossing voor uw zaak? We zetten enkele voordelen op een rijtje.

  1. U werkt plaats- en tijdonafhankelijk

  U gebruikt de cloudoplossing op het moment dat het voor u noodzakelijk is, ook buiten de openingstijden van uw winkel of horecazaak. Via een internetverbinding kunt u altijd en overal uw documenten raadplegen.

  U kunt in real-time:

  • Verkopen bekijken
  • Personeelstransacties bekijken
  • Rapporten on the spot raadplegen
  • Prijzen aanpassen

  2. U bent fysiek en digitaal meer aanwezig in uw bedrijf

  Maakt u gebruik van de cloud, dan hoeft u als beheerder minder aandacht te besteden aan de techniek en kunt u zich meer bezighouden met het leveren van de toegevoegde waarde van de dienst voor uw bedrijf. Kortom: u kunt fysiek en digitaal meer aanwezig zijn in uw zaak!

  U kunt in real-time:

  • Uw stock beheren
  • Uw personeel beheren zodat uw kosten/baten ratio zo optimaal mogelijk is.
  • Uw facturen maken

  3. Uw netwerk is uw kassa

  Verschillende delen van uw zaak staan constant met elkaar in verbinding en verschillende administratieve documenten zijn in omloop. Dit is allesbehalve overzichtelijk. Een cloudoplossing centraliseert alle informatie zodat u die op elk moment kunt raadplegen. Bijgevolg heeft u meer tijd voor uw zaak en ziet u uw omzet stijgen!

  TouchOfficeWeb geeft u onmiddellijk toegang tot real-time verkopen. Alle data worden weergegeven in aantrekkelijke grafieken, zodat u gemakkelijk trends en constanten kunt afleiden.

  U kunt financiële rapporten in zowel pdf-formaat als CSV-formaat exporteren door een simpele klik op de knop.

  4. Uw kassasysteem werkt tevens onafhankelijk

  Het nadeel van clouddiensten is dat u afhankelijk bent van een goede internetverbinding. Het voordeel van de cloudoplossing van TouchPointWeb is dat – bij een eventuele onderbreking – de informatie steeds bewaard blijft op uw terminal totdat u terug verbinding heeft.

  U zaak en uw bron van inkomsten zullen er wel bij varen. Zekerheid troef dus!

  Klaar om uw omzet een boost te geven? Ontdek de verschillende kassa-oplossingen in onze folder en maak de juiste keuze!
  Contacteer ons voor een oplossing op maat, voor een kassasysteem dat uw winkelbeheer vergemakkelijkt en de klant centraal zet.

Voor hulp of
vragen