Toebehoren voor horeca kassasystemen

Iedere horecazaak heeft een kassa nodig. Maar extra benodigdheden en toebehoren kunnen verschillen van zaak tot zaak.

KassaPlanet voorziet alle toebehoren om uw kassasysteem zo volledig mogelijk te maken. Handige extra’s om uw zaak nog efficiënter te beheren, aangepast aan uw behoeften. En aan die van uw zaak.

Optimaliseer uw verkooppunt en breid uw kassa uit met onze kwalitatieve producten. Ontdek hieronder ons aanbod.

TOEBEHOREN

 • Bonprinter

  Breid uw touchscreen kassa uit met een bonprinter. Of voorzie extra bonprinters om uw bestellingen meteen door te geven aan de keuken of bar. Zo is uw personeel altijd op de hoogte en kan het onmiddellijk aan de slag. Zonder oponthoud.

  Vlot, snel en efficiënt.

 • Geldlade

  Een goed beveiligde geldlade is een basisbehoefte in elke horecazaak. Manueel of elektrisch? Front- of topopening? U bepaalt zelf het handigste systeem. Bij KassaPlanet hebben we gegarandeerd een oplossing die voldoet aan uw wensen.

 • Valsgelddetector

  Valse geldbiljetten zijn een opdoffer voor uw omzet. Met een valsgelddetector voorkomt u dat ze in uw kassa belanden. Onze detectoren scannen elk biljet op zijn echtheid en herkennen valse briefjes meteen.

  Compact én goedgekeurd door de ECB.

 • Kassarollen

  Kassarollen: in de horeca vliegen ze erdoorheen. Bij KassaPlanet kan u terecht voor al uw kassarollen. Voor elk soort kassasysteem of betaalautomaat. Steeds van hoogwaardige kwaliteit.