Kasregisters voor horeca

Snel, vlot en simpel. Zo werkt elke kassa die u nodig heeft in de horeca. Met een kasregister zit u helemaal goed. Ieder kasregister voor de horeca is uitgerust met alle nodige standaardfuncties. U maakt totalen voor uw klanten of dagtotalen voor uzelf. En u kan alle bonnen keurig bijhouden.

Een kasregister voor de horeca is dus een eenvoudige kassa zonder veel poespas. Zoekt u meer? Dan kan u een kasregister kopen dat valt uit te breiden met de toebehoren waar uw zaak om vraagt.

Zo optimaliseert u uw horecazaak met een kassa die precies biedt wat u nodig heeft. Niet meer, maar zeker niet minder.

Een kasregister kopen? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 • ER-230 - Een low budget en compacte kassa

  De ER-230 is het meest eenvoudige kassasysteem dat u kan vinden. Compact, low budget en uiterst gebruiksvriendelijk: dit kasregister is geschikt voor elke kleine horecazaak.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Financieel- en Plurapport.
 • NR-500 - Een kassa met veel mogelijkheden

  De NR-500 is een simpel kasregister met presettoetsen. Maar wel één met heel wat mogelijkheden voor uw horecazaak. Breid de kassa uit met toebehoren die het u en uw klanten makkelijker maken. Zo kan u uw klanten laten afrekenen met een betaalautomaat.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Tafelgeheugen
  Financieel- en Plurapport.
 • SPS-320 - Een kassa met dat tikkeltje meer

  Bouw het verkooppunt van uw horecazaak uit met de SPS-320: een kassa met presettoetsen die nog net een stapje verder gaat. Ook deze kassa is uit te breiden met een betaalautomaat. Maar ook een extra bonprinter en een netwerk tot wel 16 kassa’s behoren tot de mogelijkheden.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Take in / Take out
  Tafelgeheugen
  Voorraadbeheer
  Rapporten
 • SPS-530 - Een compleet kasregister

  De SPS-530 is het meest volledige kasregister voor uw horecazaak. Met het grote toetsenbord kan u bedragen snel invoeren en afrekenen. En met de magneetkaartlezer verleent u uw klanten een nog betere service. Breid de kassa uit met een een betaalautomaat voor een compleet kasregister dat alles in huis heeft.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoop (touchscreen) en klantendisplay
  Magneetkaartlezer
  Black box
  Tafelgeheugen
  Voorraadbeheer
  Rapporten