Toebehoren voor retail kassasystemen

De kassa in uw retailzaak kan heel eenvoudig zijn. Of net heel uitgebreid. Alles hangt af van wat uw zaak nodig heeft.

Misschien dekt het meest standaard kasregister de behoeften van uw onderneming wel? Zo niet, dan kan u bij KassaPlanet terecht voor alle mogelijke toebehoren om uw kassasysteem te vervolledigen.

Optimaliseer uw verkooppunt en breid uw kassa voor retail uit met onze kwalitatieve producten. Ontdek hieronder ons aanbod.

TOEBEHOREN

 • Bonprinter

  Breid uw touchscreen kassa uit met een bonprinter. Handig voor uw eigen administratie, en een vanzelfsprekende service voor uw klant.

 • Geldlade

  Een goed beveiligde geldlade is een basisbehoefte in elke retailzaak. Manueel of elektrisch? Front- of topopening? U bepaalt zelf het handigste systeem. Bij KassaPlanet hebben we gegarandeerd een oplossing die voldoet aan uw wensen.

 • Valsgelddetector

  Valse geldbiljetten zijn een opdoffer voor uw omzet. Met een valsgelddetector voorkomt u dat ze in uw kassa belanden. Onze detectoren scannen elk biljet op zijn echtheid en herkennen valse briefjes meteen.

  Compact én goedgekeurd door de ECB.

 • Kassarollen

  Kassarollen vliegen erdoorheen in retailzaken met veel klanten Bij KassaPlanet kan u terecht voor al uw kassarollen. Voor elk soort kassasysteem of betaalautomaat. Steeds van hoogwaardige kwaliteit.

 • Barcodescanner

  De streepjescode: onmisbaar in iedere retailzaak. Net als een barcodescanner, die elke code decodeert en de bijbehorende info doorstuurt naar uw kassasysteem.

  Een barcodescanner doet elke verkoop vlot en snel verlopen.