Kasregisters voor retail

Uw klanten rekenen op uw professioneel advies. Zeker in de retail. Met een efficiënt kasregister hoeft u zich geen zorgen te maken om uw kassasysteem, en kan u al uw aandacht aan uw cliënteel besteden.

Een kasregister voldoet dan ook aan alle basisvereisten van uw onderneming. Het zit eenvoudig in elkaar, is makkelijk in gebruik en verlicht uw werk.

Kasregisters komen in allerlei vormen en maten: van uiterst compact tot uiterst compleet. Bovendien zijn ze erg flexibel. U kiest zelf het basissysteem dat het best bij uw zaak past, en kan dit aanvullen met de nodige toebehoren om uw kasregister te optimaliseren.

Een kasregister kopen? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 • ER-230 - EEN LOW BUDGET EN COMPACTE KASSA

  De ER-230 is het meest eenvoudige kassasysteem dat u kan vinden. Compact, low budget en uiterst gebruiksvriendelijk: dit kasregister is geschikt voor elke kleine retailzaak.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Financieel en Plurapport.
 • NR-500 - Een kassa met veel mogelijkheden

  De NR-500 is een simpel kasregister met presettoetsen. Maar wel één met heel wat mogelijkheden voor uw retailzaak. Breid de kassa uit met toebehoren die het u en uw klanten makkelijker maken. Zo kan u producten scannen en uw klanten laten afrekenen met een betaalautomaat.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Tafelgeheugen
  Financieel en Plurapport.
 • SPS-320 - Een kassa met dat tikkeltje meer

  Bouw het verkooppunt van uw retailzaak uit met de SPS-320: een kassa met presettoetsen die nog net een stapje verder gaat. Ook deze kassa is uit te breiden met een scanner of een betaalautomaat. Maar ook een extra bonprinter en een netwerk tot wel 16 kassa’s behoren tot de mogelijkheden.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Verkoper- en klantendisplay
  Take in / Take out
  Tafelgeheugen
  Voorraadbeheer
  Rapporten
 • SPS-530 - Een compleet kasregister

  De SPS-530 is het meest volledige kasregister voor uw retailzaak. Met het grote toetsenbord kan u bedragen snel invoeren en afrekenen. En met de magneetkaartlezer verleent u uw klanten een nog betere service. Breid de kassa uit met een productscanner of een betaalautomaat voor een compleet kasregister dat alles in huis heeft.

  Kenmerken

  Inclusief bonprinter
  Touchscreen en klantendisplay
  Magneetkaartlezer
  Black box
  Tafelgeheugen
  Voorraadbeheer
  Rapporten